Glo

gloeste cel mai inovator produs dezvoltat de către British American Tobacco (BAT) pentru savurarea tutunului. Lansat în România la finalul anului 2017, glo™ este rezultatul celor peste 2,5 miliarde de euro investite de către BAT de-a lungul mai multor ani de cercetare și dezvoltare în domeniul reducerii riscurilor asociate fumatului. glo™ reprezintă noua generație de produse care încălzesc tutunul în loc să îl ardă*. De aceea, glo nu produce fum, ci emite vapori de tutun*. În comparație cu fumatul tradițional, glo™ produce mai puțin miros și nu generează scrum*.

Principalul avantaj al glo™ este dat de simplitate: un singur aparat, un singur buton, niciun dispozitiv extern de încarcare și o baterie care, încarcată complet, este suficientă pentru consumul a până la 30 de Neostiks™,create special pentruglo™.În prezent, glo™ este disponibil în 5 culori standard (Silver, Gold, Blue, Black și Pink) și în alte 3 inspirate cromatic de materialele rare din natură (Gold, Chrome și Carbon).

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, în doar jumătate de an de la lansarea pe piața din România, peste 35.000 de persoane au ales sa intre in lumea glo.  Viziteaza site-ul oficial Glo