Aqua Carpatica

Construită de Jean Valvis, creatorul mărcilor Dorna și LaDorna, SC Carpathian Springs a fost fondată în anul 2000, pe baza experienței echipei ce a stat în spatele succesului apei minerale Dorna.

Geneza apei minerale AQUA Carpatica începe acum milioane de ani și este rezultatul funcționării în timp geologic a unor iscusite laboratoare subterane din adâncurile munților vulcanici.

Țara Dornelor este un ținut arhaic, sălbatic și magic și acolo este locul de unde izvorăște AQUA Carpatica. Tărâmul legendar al apelor minerale românești, dar și al rezervațiilor naturale, cu o structură geologică deosebită și o barieră de protecție naturală împotriva poluării, Izvorul Păltiniș este unic în lume.

În 7 ani de la lansare, AQUA Carpatica devine cea mai vândută apă minerală naturală plată din România. Atât campaniile de promovare, cât și calitatea excepțională a produselor au făcut din acest brand un succes. Iată câteva din recunoașterile noastre:

2013 – China High-end Bottled Water Expo – GRAND PRIX
2016 – Forbes România – Produsul anului pentru copii
2016 – Premiile EFFIE – GRAND EFFIE & Gold Effie – Non-Alcoholic Beverages Category & Bronze Effie – Brand Experience Category
2016 – The Cannes Lions International Festival of Creativity – GOLD LION la categoria PR
2017 – Premiile EFFIE – GOLD EFFIE la 2 categorii: Non-Alcoholic Beverages & Brand Experience
2017 – Fine Water International Tasting Competition – Premiu de Excelență
2018 & 2017 – Superior Taste Awards – 3 Golden Stars Award
2018 – Produsul anului la doua categorii: AC Kids si AC 250 ml
2018 – Premiile EFFIE – Gold Effie – Non-Alcoholic Beverages Category

Gustul purității

După mai bine de 8 ani de studii și analize, AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a dovedit că este o apă stabilă, bogată în minerale, dar ideală pentru o dietă scăzută în sodiu și, poate cel mai important, fără nitrați detectabili. Nitrații și nitriții, indicatorii poluării din apă, sunt consecința unui fenomen natural ce afectează pânza freatică. Cu alte cuvinte, este o apă minerală naturală, natural carbogazoasă (CO2 natural), hidrogencarbonatată, magneziană și calcică, puternic mineralizată și lipsită de indicatori fizico-chimici și microbiologici de impurificare.

AQUA Carpatica plată are un conținut scăzut de minerale, intrând în categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect, conținut scăzut în sodiu și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelușilor, având cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România.