ZENPARKING în Guerilla Camp

În prima lună de Guerilla Camp 2 am participat la mai multe tipuri de activități.

Alinda ne-a prezentat o perspectivă asupra surselor de finanțare disponibile.

Pentru că ne-am calificat în semifinala Startarium (în primele 50 de start-up-uri, din cele 167 înscrise – https://in.startarium.ro/articole/finala-competitie-pitchday-2019) Geo a pregătit prezentarea pitch-ului de 3 minute. Apoi, într-una din întâlnirile cu colegii de Camp, tot Alinda ne-a oferit ocazia să îl prezentăm în fața lor și a unui oaspete surpriză. Am primit feedback-ul de care aveam nevoie, pentru că venea de la persoane mai puțin familiarizate cu serviciul nostru.

Ședințele de coaching cu Sorel ne-au ajutat să ne concentrăm pe activitățile importante pentru noi în acest moment, respectiv pe atragerea de parteneri în rețeaua de parcări.  Tot cu Sorel am parcurs un workshop în care am aflat cât de potrivită e soluția noastră. Am aflat care sunt întrebările care ne ajută să aflăm în ce măsură soluția concepută de noi satisface nevoile clienților.

În urma discuției cu Sorel și pentru că urmau câteva evenimente publice, am adăugat pe site-ul nostru pagina pentru parteneri (https://zenparking.ro/parteneri/). Pe această pagină prezentăm soluția ZENPARKING și beneficiile ei din perspectiva partenerilor care se alătură rețelei cu locuri de parcare. Tot aici se pot și înscrie cei care vor să facă parte din rețeaua ZENPARKING.

Am avut și prima intervenție la Radio Guerilla. A fost prima experiență într-un studio de radio, dar Sorin a fost o gazdă primitoare și ne-a ajutat să ne simțim în largul nostru. Și fiindcă de-abia ne-am obișnuit, suntem și mâine la radio 🙂 .

Podcasturile sunt disponibile aici: http://www.guerrillacamp.ro/podcasturi/ .

Una peste alta a fost o lună plină pentru ZENPARKING în Guerilla Camp!

19-11-2019

www.zenparking.ro | facebook.com/zenparking |  instagram.com/zenparking

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău