ZenParking Douazeci Douazeci

Anul nou e la inceput, la fel si lista de lucruri de facut! 🙂

 

Dar mai intai, o scurta retrospectiva!

In 2019 am reusit sa lansam proiectul pilot la Mall Promenada si sa vedem acel lucru destul de important intr-un business, si anume: ce parere au utilizatorii?

Vestea buna este ca le-a placut! In mai putin de 3 luni, fara nici un fel de promovare, doar cu un scris mic pe dispozitive am avut aproape 200 de clienti, toti au inteles cum sa foloseasca serviciul si in cea mai mare parte au revenit si s-au bucurat de serviciul de rezervare si plata automata!

 

Asadar, daca la final de 2019 am validat produsul, in 2020 crestem reteaua!

Am inceput deja prezentarile de aproape doua luni, avem un filmulet cu prezentarea serviciului cu Adrian Nartea, aka Vlad, care ne ajuta pe partea de imagine! Cat poate si mai ales cat are voie, ca atunci cand esti vedeta mai sunt si limite. Cine ar fi crezut?! 🙂

Prezentarile la potentiali parteneri, adica proprietari de locuri de parcare merg incet si bine 🙂

Bine pentru ca feedback-ul este aproape tot timpul ca ideea e foarte buna, doar ca pana la implementare par sa fie multi pasi si factori de decizie de trecut. Cu alte cuvinte, in momentul asta cresterea e #cupasimici, dar daca primim vesti bune de la jumate din partenerii mari care s-au aratat interesati trecem numaidecat la crestere tip #fatfrumos!

Ce ziceti, jumatate o fi mult, o fi putin?

 

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău