Un an in Guerrilla Camp 2018 Re-cycled

Inca de la inceput, cand am auzit de acest proiect am avut un entuziasm enorm, eram la modul WOW, prima oara cand un Radio sustine antreprenoriatul si ideile bune, iar pe langa asta mai erau si cei pe care eu ii ascultam cu mare drag pentru muzica buna cu care m-au obisnuit.

Cand am vazut ca au dat drumu la inscrieri am inceput sa ma gandesc intrucat aveam deja un business pe imprimare 3D, dar in acelasi timp lucram la un proiect de reciclare pe care incercam sa il dezvolt. Astfel, am ales ceea ce imi doream intradevar sa fac mai departe si anume sa dezvolt tehnologie si sa valorificam deseuri pentru a dezvolta productia in Romania.

Oportunitatile pe care le avea masina de injectie erau atat de multe intrucat poti sa faci o afacere cu mai putini bani la inceput. A urmat apoi, dupa ce am fost acceptat votul in direct, unde “Va Multumesc” pentru ca am castigat. Urmatorul interviu a fost la Bucuresti, impreuna cu Erich si cu Dobro, 2 oameni extraordinari. Au inteles foarte bine ce vreau sa fac, iar ultima lor intrebare, tin si acum minte a fost “ Te muti in Bucuresti daca esti acceptat?”, am raspuns cu un sincer Da.

Asa a inceput prima mea experienta in Guerrilla Camp! In urma acceptului final, cum am primit vestea, am venit direct la Bucuresti. Primele zile au fost cred cele mai frumoase, pentru ca in fiecare zi cunosti pe cineva nou, retii si numele lor, iar oamenii din Radio Guerrilla sunt acei oameni pe care trebuie sa ii cunosti, pentru ca sunt Geniali ca si personalitate. Nu in ultimul rand, cei 14 din Guerrilla Camp, fiecare din diverse domenii si cu motivatia in sange. Anul a inceput usor, pentru ca fiecare avea nevoie de acomodare. Au urmat apoi emisiunile impreuna cu Sorin Badea, omul care te scoate din starea de emotie si iti da o stare de bine. El, a fost maestrul nostrum care ne-a invatat ce inseamna Radio si cum sa le vorbesti oamenilor pentru a intelege mai bine ce facem noi si cum ajuta. Dupa primele luni in care am inceput sa intelegem cum se vor desfasra lucrurile, am inceput si primele cursuri, toate mana de aur pentru cineva care nu acumulase respective informatie. Practic, incerca sa ne aduca pe toti la acelasi nivel dar intr-un mod accelerat, pentru ca in concomitent invatam foarte multe lucruri si de la colegii din Guerrilla Camp. Nu crezusem pana atunci faptul ca daca faci o gramada de networking va functiona atat de bine. Problema mea era cum sa fac asta eficient. Astfel, am aflat de faptul ca eu am muncit 1 an jumatate total neeficient. Datorita comunitatii deja create din Camp, impreuna cu oamenii de la Radio Guerrilla, ne-am sustinut unul pe altul si ne-am ridicat moralul. Este mult mai usor cand ai oameni diversi care te inconjoara. Ai oportunitatea de a ajunge mult mai usor la rezultatul final.

Uhh, si inca sper ca nu v-am plictisit J, pentru ca nu se termina inca totul aici. Am avu ocazia de a fi aproape de faliment, am ajuns in momentul in care nu mai gaseam nici o sulotie, dar datorita oamenilor care aveau aceeasi determinare si te ajutau, iti dadeau puterea sa mergi mai departe in cautarea solutiilor.

Nu stiu daca le voi putea multumi vreodata pentru tot ajutorul, dar cu siguranta vom pastra legatura pentru ca ne-am inteles atat de bine. In timpul Guerrilla Camp, am mai participat si la alte competitii, unde cu mandrie va spun, am reusit sa iesim castigatori din toate, am invatat foarte multe lucruri, dar cel mai important este ca toti oamenii pe care i-am cunoscut, in pondere foarte mare, au relationat cu mine.

Nu toate au fost perfecte, pentru ca daca totul ar fi fost perfect cu siguranta ceva ar fi mirosit urat. Au existat si tensiuni, am avut de luat cea mai importanta decizie in companie, iar acum imi dau seama ca am luat cele mai bune decizii in ceea ce priveste viitorul meu si drumul spre realizarea lucrurilor propuse. Am invatat de la oameni extraordinar de experimentati, am ajut sansa sa cunosc oameni ce au business-uri crescute deja la maturitate. In tot anul petrecut in 2018 in Guerrilla Camp, m-am schimbat ca om, ca gandire, dar in bine. Am pastrat cele mai sincere vorbe pe care le spun mereu. Imi place sa relationez cu clientii, sa lucram impreuna si sa inteleaga ca ceea ce fac, este din pasiune. Din simplul motiv ca am fost deschisi cu clientii nostri, am pastrat o legatura stransa, iar acum ne recomanda cu drag.

Atunci cand am ajuns aproape de faliment, mi-am dat seama cel mai bine de faptul ca nu pot sta pe loc. Mereu ma gandesc la noi proiecte si cum sa aduc ceva nou. Am inceput sa lucrez in parteneriate cu alti colegi din Guerrilla Camp, astfel ajutandu-ne reciproc, pentru ca nu era nimeni din acelasi domeniu, puteam impreuna sa facem chestii interesante. Am si reusit, impreuna cu Radu de la Gentelmen Works, iar rezultatul pe care il putem atinge este ceva absolut unic.

Anul 2018 l-am terminat foarte bine, in forta as putea spune, intrucat luna Decembrie m-a cam tinut in priza. Am reusit sa ne luam doar cateva zile libere, dar a meritat spun eu. Acum este deja un nou inceput, nu stiu ce va urma, dar am o presimtire ca totul devine din ce in ce mai interesant, iar noul an va fi de cel putin 2 ori mai bun decat anul precedent. Sunt pozitiv, pentru ca in sfartit am reusit ceva ce mi-am dorit, sa realizez o idee la care am lucrat si lucrez in continuare din pasiune.

Facebook: RecycledRomania 

Website: www.re-cycled.eu

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău