SWANBOY Music #4 – Disciplinarea

Dragă jurnalule,

Hai să vorbim un pic și despre latura de business și cum funcționează el.

Disciplinarea

Am considerat mereu că sunt o persoană disciplinată din punctul meu de vedere, însă se pare că toți cei din jur numesc această calitate a mea procrastinare. După cum spunea și bancul acela, “dacă un bărbat a spus că o să repare chiuveta, crede-l pe cuvânt că o va face, nu e nevoie să îi reamintești la fiecare 6 luni”.

Însă mai în glumă sau mai în serios, a trebuit să facem și asta. Însă, cu îndrumarea pe care am primit-o de la Sorel și Alinda, am reușit să ne organizăm cum trebuie: să ne împărțim clar sarcinile și rolurile fiecăruia până la detaliu, să stabilim un program de comun acord, și să dăm pe cât de multă prioritate putem acestui proiect. E greu să muncești și ziua, și noaptea, și în weekend, dar până la urmă, atunci când faci ceea ce îți place, nici nu mai simți că muncești. Pe moment cel puțin, căci în momentul în care sună alarma aia nenoricită dimineața…

Am început să organizăm evenimente pentru artiștii noștri, să facem planuri pentru viitor împreună cu ei, să căutăm cele mai bune metode de a rezolva nevoile fiecăruia, și mai ales, să ne îndeplinim toate atribuțiile pe care le avem în acest camp și să continuăm să dezvoltăm acest business la nivelul la care ni l-am propus.

Am decis ca în primul an să ne limităm la 10 artiști pe care să îi reprezentăm, ca să ne asigurăm că vom face o treabă cât mai bună pentru aceștia, și deși încă nu i-am prezentat oficial pe toți, pot sa îți dau acest spoiler: avem 10 artiști în portofoliu. Cel mai fericit sunt de faptul că acești artiști ne-au acordat încrederea, și că alcătuiesc împreună exact ceea ce speram: un sunet diversificat, foarte bun, și mai ales, foarte swanboy.

Așadar, să înceapă gălăgia.

 

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău