SWANBOY Music #3 – The Party

Dragă jurnalule,

De data asta îți povestesc despre ce facem noi cu adevărat, și cum a mers până acum.

The Party

Pe data de 24 noiembrie, aveam planificată petrecerea de lansare a label-ului. Era ceva ce plănuisem de mult timp, și era un eveniment prin care noi voiam să demonstrăm câteva chestii despre ceea ce facem.

Ne-am promis să ne dedicăm segmentului alternativ de muzică, în special zonei de Rock/Alternative/Metal. Am vrut ca evenimentul în sine să fie o reprezentare clara a tuturor serviciilor noastre, așadar am ales ca headliner formația smallman din Bulgaria, o trupă cu vechime, cu un nume sonor, care să reprezinte direcția noastră muzicală dar și serviciul de booking.

În deschiderea acestora, am ales doi artiști cu care colaborăm în mod oficial, care să demonstreze polivalența gusturilor noastre muzicale: W3 4R3 NUM83RS, o trupă de metalcore din Brașov, și Fine, It’s Pink, o trupă de dream-pop/indie din Iași. Doi artiști aflați la poluri opuse din punct de vedere muzical, dar cu un lucru clar în comun: dorința de afirmare. Pentru ei, am pregătit și o serie de produse de merchandise, care au fost disponibile la vânzare în seara respectivă. Iar în încheierea serii, am ales să facem un afterparty în care muzica a fost pusă de Ana Coman și colega noastră Andra Nicula. Am profitat de toate intervențiile din Guerrilla Hub ca să povestim de toate serviciile noastre, să promovăm acest eveniment, și cel mai important ne-am și distrat la radio răspunzând întrebărilor lui Sorin.

Seara a ieșit cum ne așteptam, lumea a fost încântată de eveniment în sine, dar și de proiectul nostru. Și nu în ultimul rând, noi ne-am simțit cel mai bine bine căci am reușit să transmitem un mesaj clar despre cine suntem, ceea ce facem, și gradul nostru de implicare.

Mă rog, am și băut mult, sigur și asta a contribuit la euforia generală.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău