SWANBOY Music #2 – Tornada

Dragă jurnalule,

Și acest text îl voi începe cu o scuză, dar și cu o promisiune în același timp. Știu că îți zice jurnal săptămânal, și până acum nu prea m-am ținut de cuvânt, dar consider că a sosit momentul să te tratez așa cum se cuvine. Așadar, o să-ți povestesc pe scurt ce m-a ținut ocupat până acum.

Tornada

Ne-am bucurat enorm când am aflat că am intrat în Guerrilla Camp 2. A fost primul obiectiv major pe care l-am atins, însă greul abia acum începea. Decisesem să lansăm public proiectul pe data de 14 octombrie oricum, iar participarea noastră în camp nu avea sa aducă decât și mai multă atenție asupra noastra, atenție binevenită de altfel.

Pe 15 octombrie, am avut prima întâlnire, în care i-am cunoscut pe cei doi coach, Sorel și Alinda, și pe ceilalți participanți. Eram entuziasmat, curios să descopăr celelalte idei, și mai ales pregătit să învăț cât mai multe lucruri care să ne ajute să facem din proiectul ăsta o afacere de succes. Dar, în același timp, lumea începea să audă de noi: deja primeam mesaje de la artiști care voiau să colaboreze cu noi, primeam mesaje de susținere din toate direcțiile, și începeam să ne dăm seama ca acest lucru chiar se întâmplă. Ideea acestui business exista în capul meu de vreo 2 ani de zile, însă tot m-am simțit prins ca în mijlocul unei tornade în momentul în care lucrurile prindeau viață.

M-am bucurat să îmi cunosc colegii, să descopăr ideile fiecăruia, să înțeleg celelalte business-uri și cum își tratează fiecare în parte proiectul. Încercam să iau fiecare business în parte și să îmi imaginez că e al meu: cum l-aș fi gestionat? cum ar trebui făcut mai bine? cât de fezabil este? La fel de atent încercam și să ascult fiecare sfat pe care ceilalți îl primeau de la coach, să văd daca poate e valabil și pentru mine. Până la urma, erau sfaturi date de niște profesioniști cu o experiență foarte mare în lumea antreprenoriatului, o lume care mai mult sau mai puțin era nouă pentru mine.

Așadar, a urmat o perioada foarte solicitantă pentru mine și pentru noi ca echipă, dar făceam ceea ce ne doream, eram într-un mediu foarte bun pentru dezvoltare, și aveam poate cea mai bună îndrumare.

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău