SUMAR DE JURNAL 4

Salutare guerrilliști, a fost o lună super interesantă, avem de povestit.

Primele evenimente pe bune au avut loc, de catering, pentru ca nu avem mașinuță.

Primul event – O zi de naștere cu 70 de invitați și produse marca THE VAGONUT, burgeri cu soia si ciuperci ca fel principal și gogoși la desert. Am pregatit înainte sosurile și salatele, dar painea, proteina și cartofii au fost făcuți super fresh. Sigur că am profitat de ocazie să primesc feed back pentru produse și am ajuns la concluzia că burgerul cu ciuperci câștigă detașat. Nu vă gândiți că cel cu soia nu merită o șansă, doar că e mult mai apetisant cald, așa cum il vom servi direct scos de pe plita viitorului vagonut. Cât despre gogoși, fără reproș, îmi place mult să le decorez și sper să devin din ce în ce mai creativă la acest capitol, singurul obstacol este spațiul pe care îl ocupă acest proces – concluzie, mai mult ca sigur The Vagonut va avea nevoie de un spațiu la sol de preparare.

Al doilea event – sau primul event Mom o’clock (fugi si aruncă o privire la proiectul colegelor mele, să vezi ce fain iese), o adevărata provocare să gătești fără zahar și sare, să fie ușor de servit, dar nu prea mici, sa nu se înece micuții participanți la eveniment. Am răspuns la provocare cu batoane proteice, prajitură cu morcov și fursecuri cu ovăz pentru gustările dulci, iar la sărat – tartă cu spanac și năut, conopidă pane și crochete de cartofi. Am primit un feed back super pozitiv și am auzit că nu a rămas mâncare – Un semn bun, nu?

Am început să caut locuri la sol, așa cum am scris mai sus, să vad ce implică și cum adaptez proiectul inițial. În timp ce ma plimbam prin oraș trebuia să încerc și câțiva burgeri vegani din două locații centrale ca să gust ce oferă “concurența”. Nu le voi dezvălui numele pentru că nu e relevant, am să spun doar că nu îmi pare rău că aloc atâta timp produsului căci cei gustați în oraș aveau lipsuri (fie la nivel de asezonare – degeaba arată bine dacă nu are gust nu?, fie la capitolul paine și integritatea sandwichului, dar amandoua au avut o problema – din punctul meu de vedere – cu ce au servit langa, cartoful, unul prea condimentat, altul prea grosier feliat, eclipsau burgerul în ambele cazuri) și semănau cu primele mele încercări. Am făcut progrese și toate astea ca să ofer un plus viitorilor clienți.

Cam atât, mă întorc la treaba, ne auzim în curand!! Nu uita că ne găsești pe facebook, instagram și guerrilla camp.

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău