SUMAR DE JURNAL 3

Salutare,

Luna Octombrie a fost un prag măricel.

S-au strâns proiectele și pe planul de arhitectură, am avut predarea de zile mari pe data de 25 – de care am trecut cu brio, yeeey – momentul acela când predai și ești mulțumit de ce ai realizat, not bad.

Inapoi la The Vagonut. Cu cât timpul trece și planurile trebuie să se materializeze cu atât se adaugă în amestec puțină responsabilitate și puțin stres, că doar îți dorești să iasă mai mult decât perfect proiectul (nu cred ca sunt singura perfecționistă, acum poți să recunoști :)) ). Ei bine acest amestec poate îndepărta unii participanți mai puțin implicați. Depinde acum cați au mai ramas și cu cât se încetinesc lucrurile pe mai departe. Morala? Alegeți echipa cu grijă și fii sigur că e lângă tine când ai cu adevarat nevoie.

Dar cum toată lumea este înlocuibilă, nu este capăt de țară, doar a trebuit sa refuz posibilul eveniment ce era atât de aproape 🙁 . Vor fi cu siguranță altele, tot răul spre bine căci voi fi mai bine pregătită. Că a venit vorba, tatonez o colaborare cu un food truck existent.

Pe lângă acestea, subiectul cel mai aprins dintr-un business cu mâncare tot meniul rămâne. Și dacă combinațiile se apropie de final, iar deserturile sunt cireașa, tot pâinea lipsește 😕

M-am decis sa perfecționez o rețetă de pâine și să încerc să eficientizez timpul de preparare ca sa includ acest element în meniul home made pentru The Vagonut. Nu știu dacă nu tind să complic lucrurile, dar imi place să fac încercări. În acest demers am ajuns sa despic multe bloguri, mă gandeam ca nu ar fi rău să aibă și The Vagonut unul, as putea împărtăși pe această cale secrete cu voi. Ce părere aveți?

Ca sa nu uit, super interesant și draguț cum se împart idei în camp, chiar daca luna aceasta nu am apucat să particip cum îmi doream din cauza proiectelor în curs, tot primesc idei, suport și mă gândesc la ce au mai făcut ceilalți din camp de care probabil nu aș fi auzit dacă nu eram aici. Multumesc echipei Guerrilla Camp!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău