Raport Lunar Fashion Mobile Store #5: NOIEMBRIE 2018

Noiembrie, luna #5 de Guerrilla Camp.
Noiembrie a fost luna în care lucrurile au început să prindă contur de-adevăratelea, cum s-ar zice.
Sigur, am fost și sub euforia urcării în fruntea clasamentului pentru prima oară (despre care v-am povestit AICI), dar acest lucru ne-a dat și un mare avânt, să ajungem la lucruri palpabile și pentru voi, cei care ne urmăriți.
Așadar, să recapitulăm:

Jurnal #18:
Săptămâna #18 am alocat-o taskurilor de logistică. Respectiv: discuții pentru parcări/campări rulotă, organizare șantier pentru construcția rulotei, discuții preliminare despre participare la evenimente în luna Decembrie – să dăm ochii cu lumea reală!

Jurnal #19: 
Identitate vizuală. Marketing. Adică, pe scurt: am bătut în cuie numele oficial, ne-am apucat de conturat logo, am externalizat partea de branding și content creator 😊 trăiască experții!

Jurnal #20: 
Iată-ne după jumătate de Guerrilla Camp. Adică 4 luni și jumătate de când auziți povestea noastră dimineața la Radio Guerrilla! Awesome!
Profităm de ocazie și anunțăm participarea la primul eveniment: Târgul de Crăciun din cadrul Unicredit Bank / Bd. Expoziției / 3-4 decembrie! Prima apariție publică a noastră, cu produse 100% made in Romania!

Jurnal #21:
Avem logo! Avem texte pentru site! Ies primele produse din bandă!
Și ne pregătim pentru participarea la primul eveniment: Târgul de Crăciun, 3-4 Decembrie, Unicredit Bank.

 

Anunțurile oficiale despre numele câștigător al brandului și despre logo vor fi făcute în curând!

Așadar, 5 months down. 4 more to go. Ținem aproape!
(va urma…)

 

(Între timp, vă invităm să ne urmăriți pas cu pas și să ne sustineți prin like, AICI. Desigur, vă mulțumim deja pentru că ne ajutați să creștem comunitatea iubitoare de stil, prin share către grupurile voastre preferate. 😊
Desigur, vă așteptăm mereu și pe conturile noastre personale de Social Media, unde postăm continuu ce ne inspiră, ce mai facem, ce idei mai avem și cu ce ne umplem timpul zi de zi:

Anca Maria Turcanu: Facebook sau Instagram

Vlad Turcanu: Facebook sau Instagram)

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău