PUNCTPEI.COM – JURNAL DE OCTOMBRIE

Am vorbit de curând despre ce înseamnă să fii antreprenor. Care sunt trăsăturile unui antreprenor si care sunt tendințele de viitor.

Nu știm dacă noi suntem antreprenori, dar știm că avem o idee, avem un pariu: Punct pe i și cu acesta incercam sa oferim oamenilor un serviciu accesibil. Incercam sa facem juridicul accesibil. Căci este un drept al tuturor și el nu trebuie sa fie apanajul unei singure clase. Să îți poți face singur un contract este o posibilitate pe care sa o aibă fiecare dintre noi.

Încercăm printre multe altele, sa ne diversificăm. Să oferim serviciul nostru și companiilor și altor entități.

Și am făcut un prim pas in acest sens, începând o frumoasa colaborare cu asociația ESN Romania (European Student Network). O asociație pentru studenți care facilitează schimbul cultural intre țări.
Asociațiile au și ele nevoie de documente juridice și suport juridic. Și noi putem sa facem asta.

Am trâmbițat pe Facebook despre colaborarea cu ESN și cuvinte frumoase au scris si ei despre noi, facandu-ne partenerii lor.

In rest, alergăm, vorbim încoace și încolo cu multi oameni, luam feedback, răspundem la zeci de întrebări.

Lumea ne scrie expres că a auzit de noi de la Radio Guerrilla si asta nu poate decât să ne bucure. Suntem puțin copleșiți căci deja suntem întrebați despre cele mai diverse probele de drept, de la chestiuni de consultanta pe fonduri europene, la adopții și petiții la autorități publice. Nu este neapărat domeniul nostru de activitate, dar incercam sa răspundem tuturor.

Și mergem înainte cu idei și colaborări noi. https://punctpei.com/

Incheiem aici transmisiunea.
Echipa Punct pe i