Punct Pe i în primul an de Guerrilla Camp

Dacă ar fi să povestim toate trăirile și momentele de când am intrat în Guerilla Camp, ar curge râuri de cerneală. Dar nu o să facem asta. Aceasta nu este o poveste idilică și siropoasă. Este o poveste de business și antreprenoriat. Așa că o să ne conturăm povestea obiectiv și rece.

Am intrat în Guerrilla Camp cu o idee proaspătă, genială și neexploatată. Și cu un site (https://punctpei.com/) și doi oameni curioși, unul mai îndrăzneț și mai entuziasmat, altul la fel de entuziasmat, dar mai speriat. Din fire. Oare ce o să urmeze? Acum, după un an în Guerrilla Camp, tragem linie și adunăm: avem un site mai bogat, avem o pagină de Facebook (​https://www.facebook.com/online.contracts/), avem mii de oameni care au auzit de noi, mii de contracte generate pe site-ul nostru, o grămadă de oameni care ne-au solicitat ajutorul și pe care am încercat să îi ajutăm cu ceea ce facem, feedback pozitiv de la cei din jurul nostru, mesajele de la oameni care pur și simplu voiau doar să ne felicite pentru idee și să ne încurajeze.

Și mai avem desigur aparițiile la radio – vorba aia „La radio, vreau să ajung la radio, S-audă o ţară întreagă cine-s eu, cu adevărat”. Da, alea faine cu Sorin și ascultătorii în care spuneam ce am mai făcut, ce vrem să facem și cum o să facem astea, alea care ne forțau să ne conștientizăm mai bine ideea înainte să venim la microfon, să vedem ce vor oamenii, să răspundem în direct, mai cu emoții, mai cu seriozitate, mai cu o glumiță.

Avem colaborările pe termen mai lungi începute, avem încrezătorii care au generat plângeri împotriva amenzilor căpătate în trafic și care au mers cu ele în instanță. Și de la care așteptăm cu sufletul la gură decizia instanței. Și îi avem pe cei care au generat și încheiat contractele de pe punctpei.com și care sunt desigur cele mai cool contracte din România. Ei știu asta și noi știm asta și sperăm să știe cât mai mulți.

În Guerrilla Camp am întâlnit și persoane grozave, antreprenori wanna be ori oameni cu experiență. Fiecare cu ideea lui, fiecare cu munca și eforturile lui, cu o viziune și cu dedicație. Și mentori pregătiți cu tot ce ți-ai dori dacă ai fi mic și ai vrea să crești mare. Am învățat despre vânzări, despre business-planuri, despre cum să știi cui te adresezi și cum. Cine ești, ce faci ce vrei.

Guerrilla Camp ne-a ajutat să ne promovăm, să ajungem la oamenii cărora noi ne adresăm și ne-a făcut să fim și mai siguri de proiectul nostru și de ceea ce construim. Vrem  să arătăm că siguranța provenită dintr-un contract nu vine doar cu probleme, ci poate veni și într-un mod rapid și facil. Că nu trebuie să stăm la cozi, să cheltuim sume imense ori să pierdem timp prețios, că se poate și altfel. Și da, am ajuns și în ziare!

Am învățat că pleci la drum cu un plan și că de multe ori planul se schimbă. Că vei întâmpina dificultăți, dar că trebuie să mergi înainte. Că o idee bună se construiește în timp și la fel și încrederea oamenilor. Pentru Punct Pe i aventura continuă și în 2019! Si iată că deși am zis că vom povesti totul obiectiv, entuziasmul ne-a cuprins și am fost romanțioși. Dar așa simțim.

 

 

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău