Primul an de Guerrilla Camp

Pentru mine, anul Guerrilla Camp a fost unul de transformare profesionala, de la cercetator si lector universitar la antreprenor. 

Daca inainte de Guerrilla Camp, lumea ma stia ca tipa care a studiat prin strainatate, este lector universitar la Poli si vorbeste la radio despre noutatile in MedTech, acum lumea a aflat ca sunt mult mai interesata de componenta antreprenoriala a MedTech-ului 🙂 

A fost o schimbare de imagine realizata cu ajutorul Guerrilla Camp. 

Am venit in program cu o idee bine conturata si cu o parte din ea implementata, dar expunerea pe care Guerrilla Camp a oferit-o m-a ajutat ca ideea mea sa ajunga la:

1) oameni (atat din tara cat si din strainatate) interesati de proiect si care s-au oferit sa se implice in implementarea proiectului 

2) investitori

3) presa

4) viitori utilizatori ai device-ului

A fost un an cu suisuri si coborasuri, cu multe lectii invatate si inca multe care vor fi invatate, cu greseli dar si cu realizari. Dar toate acesta fac parte din drumul normal al unui antreprenor. Cum zicea Drew Houston (CEO Dropbox): “Don’t worry about failure; you only have to be right once

Ceea ce este cert este ca, pe tot acest parcurs sinuos, echipa Guerrilla Camp a fost alaturi de mine, oferindu-mi sprijinul si experienta lor. Am gasit solutii impreuna, am corectat greseli, m-au ajutat cu tot ce au putut. 

Si nu in ultimul rand, expunerea pe care Guerrilla Camp mi-a oferit-o mie si business-ului meu a dus la prezenta mea, ca speaker la multe evenimente de antreprenoriat, pe parcursul intregului an. Fiecare eveniment la care am participat a ajutat la conturarea profilului meu de antreprenor. 

Termin primul an de Guerrilla Camp cu o imagine mult mai clara despre ce inseamna antreprenoriatul si cu mult mai multa experienta in acest domeniu, cu un network mai extins, cu o gandire mai pragmatica si cu imaginea de antreprenor.

Multumesc, Guerrilla Camp!  

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău