PAGINA 6. VACANȚA MARE ȘI PARADIASICA INSULĂ “MARKET-FIT”

Când ești antreprenor, pe lângă responsabilitatea de a-ți conduce business-ul în zilele lucrătoare, o ai și pe cea a vacanțelor. Deși ai putea să pleci oricând și să te întorci când ți se termină banii, de fapt în realitate lucrurile nu stau deloc așa, ci mai degrabă lucrezi mult mai mult, îți iei mai puține zile de concediu și tragi să accelerezi cât poți de tare.

Noi am mai tăiat-o la mare în weekend-uri, un pic prin Deltă, dar cam asta a fost vacanța. În schimb, am depus toate eforturile să mai aducem clienți în platformă. Evident, majoritatea celor pe care-i contactam erau în vacanță și am reprogramat întâlnirile pentru luna septembrie, însa pe cei pe care i-am prins la birou i-am și “înhățat”.

Am început deci 3 noi proiecte cu clienți pe care abia așteptăm să-i punem în credențials. Odată cu ei deschidem încă un capitol din călătoria noastă către paradiasica insula “Market-Fit”. Acolo unde sunt adevărații tăi clienți și la fiecare colț găsești dealer-i de fonduri de investiții care abia așteaptă să te facă mare și profitabil, în schimbul unei părți din business.

Dar până acolo călătoria e lungă și anevoioasă, iar despre asta într-o altă pagină.

Vă lăsăm cu câteva poze din vacanța și o piesă care a mers pe repeat la radioul din birou.

Bine am revenit!

Află mai multe despre platforma noastră de GDPR, pe care o pot folosi chiar și business-urile de ponei roz gonflabili cu eșarfă, pe AlterEgo Technology.

Vrei să ne cunoaștem mai bine? Ne găsești pe:

👉 Facebook – AlterEgoOvidiuCiprian

👉 Instagram – Ciprian

👉 LinkedIn – CiprianOvidiu

👉 Medium – AlterEgoOvidiu

👉 Spotify – Muzica pe care lucrăm

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău