Ok… si noi cui vindem, de fapt? – DomeplanAR #7

Trecut-au sarbatorile si iata-ne bagati iar in priza sa ducem DomeplanAR catre treapta urmatoare. Ramasi in concurs dupa prima departajare, trebuie sa ne orientam catre a face vanzari.

Zis si facut – dar cum facem asta mai exact? Cui vindem noi DomeplanAR de fapt?

Printre primele calupuri de discutii exploratorii, am vorbit cu tot felul de oameni din domeniu – de la producatori si pana la arhitecti. Feedback-ul in mare parte a fost bun, insa ceva lipsea de nu se lipea nimic.

Dupa o interventie in forta cu Sorin de dimineata, am facut cale intinsa la Mindspace pentru un one-on-one cu Sorel. Verdictul a fost din start cat se poate de clar – FOCUS, FOCUS, FOCUS. Avem foarte multe idei, dar ne imprastiem. A venit momentul sa ne focusam si sa triam din ele.

Asadar, cu ochelarii de cal pusi la ochi , am inceput procesul de validare a potentialelor piete. Incepand de la arhitecti, modelatori 3D si producatori de geodomes, care mai de care, am inceput sa adunam date de contact intr-un XLS si sa trimitem mail-uri si mesaje pe LinkedIN.

Nu mare ne-a fost mirarea sa vedem cum ca banuiala educata pe care am avut-o a fost cea corecta – rata de raspuns cea mai pozitiva a fost in randul producatorilor de geodomuri.

Acum cel putin stim unde trebuie sa ne focusam – nu ramane decat sa “stay on track”.

 

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău