Novel Mushrooms Săptămâna 18-24 Nov

Bună ziua și bine v-am regăsit, dragi viitori fani!
În cea de-a șasea săptămână, ne-am înmulțit! Nu chiar ca ciupercile după ploaie, dar destul cât să ajutăm ”proiectul cu ciupercile” să crească mai cu… spor.

Într-o notă serioasă, am găsit noi colaboratori pentru partea de conținut și promovare online. Astfel, ne-am propus ca, în săptămânile ce urmează, să ne concentrăm ceva mai mult pe comunicare.

Printre întâlniri și ședințe, am petrecut la telefon ore ce păreau infinite și inutile cu producători pentru recipientele reutilizabile de cultivare. După negocieri dure dar fără finalitate cu producători americani și chinezi, am găsit colaboratorul ideal printre mai aproape, în Turcia.

Lucrăm intens la definirea pieței și a clienților și la rafinarea modelului de business. În urma discuției cu Sorel de săptămâna trecută, modelul prinde un contur mai clar.

Suntem în discuții și pentru un logo și o identitate vizuală, pe care sperăm să vi le putem arăta cât mai curând. Între timp, nu uităm de episodul săptămânii de…

FUNgi fact:
Pădurile sunt ”și mai vii” decât credeam.
Plantele mici, mari, arborii și copăceii, toate comunică între ele prin rețele de micorize.

Rețeaua este creată de fungi care cresc pe rădăcinile plantelor și trăiesc în simbioza creată de nevoia de hrană, aceste ciuperci se numesc micorize.

Pe măsură ce cresc, rădăcinile și ciupercile se răspândesc împreună sub suprafața solului, până creează o rețea de ”cabluri” de ciuperci.

Această relație ajută schimburile de substanțe nutritive, apă, carbon, azot, minerale, precum și informații sub forma unor substanțe chimice.

Iată și o animație drăguță despre ciupercile micorize.

https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

www.novelmushrooms.ro

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău