Novel Mushrooms Săptămâna 11-17 Nov

Fungi Fact:

Știați că, ciupercile contribuie anual cu aproximativ 50 de milioane tone de particule în atmosferă cu ajutorul sporilor? Aceasta s-ar traduce în peste 1000 de spori pe mm² din suprafața planetei.
Există date stiintifice că aceste celule vii, împreună cu sporii de plante și ganulele de polen, s-ar putea comporta ca nuclee pentru condensarea apei în nori, mai pe scurt că ar avea o contribuție destul de mare în formarea norilor. Daca vrei să afli mai mult despre aceste lucruri, apasă pe link https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4624964/ .

PS cu ocazie scrierii acestui fungi fact, am aflat că feriga este una din plantele care produc spori.

Ce am făcut săpatămâna aceasta?

  • Cu ajutorul colegilor noștri de la WaWa Content am realizat primul jurnal filmat;
  • Marți, 12 noiembrie, am fost în direct. Mulțumim Radio Guerrilla și lui Sorin pentru găzduire.
    Și cum zicala “omul cât trăiește învață” ni se aplică și nouă, grație ascultătorilor de Radio Guerrilla, cărora le mulțumim pentru întrebări și mențiuni, am aflat de Fusarium venenatum. Aceasta este o ciupercă din genul taxonomic Fusarium, bogată în proteină, cu hifele miceliale care se aseamănă cu fibrele cărnii, de aceea este considerată un posibil substituent al cărnii.
  • Workshop-ul cu Sorel și colegii din concurs, care a avut ca temă profilarea clientului pe fiecare tip de business ;
    Am discutat și în particular, cu ocazia aceasta, vreau să îi mulțumesc pentru că a resușit să mă facă să înțeleg că m-am concentrat atât de tare pe o problemă, încât nu am reușit să văd alternativele;
  • Întâlnirea cu Alinda, cu care am punctat foarte bine opțiunile de finanțare în stadiul actual de startup și câteva sfaturi legate de întâlnirile cu posbilii investitori;

Nu uitați să ne dați un like pe facebook https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

www.novelmushrooms.ro

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău