Novel Mushrooms – Perioada starii de urgenta sau mai bine zis: Perioada interiorizarii

Dupa debutul in Guerilla Camp, zile agitate cu multe intalniri de echipa, prezentari la radio, sedinte de consiliere cu Alinda si Sorel, negocieri cu diversi parteneri de afaceri, banci, cautari active in domeniul finantarii, nopti nedormite, sedinte foto si multa agitatie in “culise”, evenimentele recente au avut efectul unui respiro necesar, pe care l-am apreciat la maxim.

Dupa ritmul alert cu care am fost obisnuiti pana in semifinala , 2020 ne-a “rugat insistent” sa tragem frana de mana, sa privim putin “peisajul interior” si sa reflectam asupra propriei persoane, bussines-ului, trecutului, prezentului si viitorului, dar in special sa constientizam importanta pamantului ce ne gazduieste si ne ofera hrana.

Pentru Novel Mushrooms toata aceasta perioada ne-a ajutat sa evaluam, sa priozitizam si sa aprofundam domeniile pe care uneori le-am neglijat datorita ritmului accelerat in care ne-am miscat in trecut.

Dar pe langa aceasta introspectie generala, am trecut si la fapte. Asa ca, am reusit sa cream o imagine de brand care sa ne reprezinte mai bine, avem ambalaje noi, un website nou in lucru, ne punem la punct cu partea legislativa si nu in ultimul rand, am avut timp sa decidem care sunt urmatorii pasi in business care ne vor ajuta sa atingem scopurile propuse.

Echipa novel a fost supusa la multe incercari in aceasta perioada, insa pot afirma cu incredere ca ne simtim mai puternici, mai pregatiti si mai informati. Iar daca ar fi sa alegem un cuvant care sa defineasca echipa, acesta ar fi, sinergie.

https://novelmushrooms.ro/

https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

https://www.instagram.com/novelmushrooms/

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău