Novel Mushrooms Jurnal pe Decembrie

Bine v-am regăsit în ultima ediție din 2019 a jurnalului Novel Mushrooms!

În aceste săptămâni, am fost nevoiți să ne răzgândim, să o luăm de la început cu unele elemente, sau să renunțăm complet la altele. Suntem pe drumul cel bun, cu fiecare piedică, suntem din ce în ce mai hotărâți și lucrurile devin mai clare. Din greșeli și clișee învățăm cel mai bine.

Am continuat munca aparent nesfârșită pe partea artistică, în care construim identitatea vizuală și personalitatea brand-ului.

Primele noastre produse sunt aproape gata să iasă la vânzare. Vom începe cu tincturi din ciupercile Chaga, Cordyceps și Shiitake. În paralel, dezvoltăm și linia grafică pentru etichete și ambalaje, în concordanță cu identitatea grafică și regulile pe care le construim acolo.

Se lucrează intens la site, pe care îl facem in house.

Rezolvăm detaliile de GDPR, termeni și condiții, elementele de plăți online, metodele de plată, serviciile de curierat etc.

Prototipul final de cultivare al ciupercii cordyceps tocmai arată primii pui de ciupercuțe. În termeni științifici, se numesc primordii, dar pentru noi sunt puii noștri dragi.

În curând vom avea ciupercuțe proaspete cordyceps, care să ne ajute la creșterea nivelului de energie, să ținem departe răceala și nu numai.

 

Sărbători fericite, sănătoase și bucuroase!

Ne revedem în noul an cu forțe proaspete și mai multe elemente din proiect finalizate!

https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

https://novelmushrooms.ro/

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău