Novel Mushrooms Jurnal 27 Ian – 2 Feb

Luna ianuarie a fost luna concretizărilor în familia Novel Mushrooms.

Ne-am învârtit în jurul logo-ului, în jurul viziunilor creative, e drept, am făcut puțin micro-managing. Ne-am pus tot sufletul de ciupercari și de antreprenori și am creat un layout de etichete și cutii cu care suntem fericiți.
Așadar, avem primul draft concret pentru cutii și etichete.

Desigur, nu am uitat de celelalte etape logistice. Așa că am găsit furnizori pentru materiale. Știm cu cine vom crea ștanțele pentru cutii, cu cine le vom tăia, cum vom aplica etichetele pe sticluțe și, mai ales, cât costă.

Unul dintre elementele cele mai dificile, dar și cel mai satisfăcător succes (momentan) , a fost site-ul. După cum am spus în episodul trecut, am hotărât să-l construim in house, așa că am învățat pe măsură ce l-am construit. Avem home page-ul și store front-ul. Până săptămâna viitoare iese din incubator, complet și gata de testare și lansare.

Rămâneți pe fir, deoarece vineri pe data de 7 februarie, este data oficială de lansare a magazinului online Novel Mushrooms , unde puteți afla mai multe despre produsele noastre și cum vă pot ajuta ele, pe voi.

https://novelmushrooms.ro/

https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău