Novel Mushrooms Jurnal 1 – 19 Ianuarie

Bine v-am regăsit în noul an!

Update-urile Novel Mushrooms sunt, în mare parte, legate de rezolvarea acelorași treburi cu care am încheiat anul, dar și cu noi capitole încheiate.

 

Logo-ul, site-ul și magazinul online sunt în continuare în lucru și răslucru, la fel ca identitatea noastră online și alegerea conținutului pe care să îl comunicăm.

 

Avem primele produse, care vor fi, în curând disponibile! Trei concentrate hidroalcoolice de ciuperci din acelea bune, nu nebune 😉 . Suntem în mijlocul design-ului pentru cutie și pentru etichete. Pregătim documentele pentru notificarea produselor la IBA (Institutul de Bioresurse Alimentare).

 

Desenele de mai jos sunt schițe pentru grafica etichetei.

Acum, piesele încep să se așeze într-o ordine mai naturală și mai clară. Motiv pentru care vom reface business plan-ul pe un an, cu cifre și calendar mult mai aproape de realitate, și vom compara noul plan cu estimările de până acum.

 

Apropo de lucruri mai clare, unul dintre membrii echipei Novel Mushrooms, Mădălina Neagu, este fondator al unui start-up care lucrează la un board game foarte interesant, numit Taste the Drama. Uneori, în timpul întâlnirilor, îl jucăm și ne vin idei noi și practice. Puteți afla mai multe aici pe pagina lor de facebook https://www.facebook.com/tastethedrama/ .

 

Nu în ultimul rând, vrem să mulțumim colegilor noștri din camp de la WaWa Content. Ei ne-au ajutat cu o super sesiune foto pentru vedeta Novel Mushrooms, ciuperca Cordyceps.

Rămâneți ”pe fir”! În curând vom lansa și site-ul, complet cu secțiunea de shop. Vom vinde produse de calitate superioară și reală din ciuperci medicinale, vom scrie articole despre produse, dar și despre domeniul ciupercilor în general. Vom face și conținut video în care vom vorbi pe larg despre piața din România, ce se găsește în ea, precum și despre cum să vă alegeți produsele și ciupercile de calitate!

https://www.facebook.com/NovelMushrooms/

https://novelmushrooms.ro/

 
Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău