Murescel…back on track

 

In sfarsit…s-a pus ordine in idei. Dintr-o data, dupa o perioada in care presiunea parea din ce in ce mai mare (pentru ca si este :))). Cred ca este cel mai important lucru care s-a intamplat pentru Murescel de cand a inceput 2020. Acum lucrurile par sa se aseze in mod natural, step by step and I’m again happy with it:).

Urmatoarea perioada este foarte importanta pentru incheierea discutiilor/ contractelor cu alte terte parti interesate de achizitionarea unei parti a productiei din 2020 (conform business planului, ideal ar fi sa vindem jumatate din productie catre un retailer/ distribuitor si jumatatea s-o folosim pentru productie lichiorului de mure).
Asa ca m-am apucat sa scriu…intr-o prima faza retaielerilor. Sunt interesata de feedback-ul lor direct…adica ce trebuie sa fac, ce conditii trebuie sa indeplinesc astfel incat sa consumatorii sa cumpere in 2020 Murescel direct din Mega Image, Lidl sau oricare alt magazin? N-am primit inca feedback, dar nu conteaza, mai insist. Cineva tot va spune ceva pana la urma.

Saptamana trecuta am fost si la o Conferinta de profil, cred ca e vital sa incep sa cunosc cum se misca piata din ce in ce mai bine si ce se intampla in categorie. Asa ca in 19 februarie am fost la Brasov, la Conferinta Nationala a Producatorilor de Afine si alte fructe de padure (don’t worry, au vorbit si despre mure). Au fost multi speakeri din afara tarii, au vorbit despre sisteme moderne de irigatie, despre fertilizare si alte ingrasaminte care iti pot maximiza productia, dar si ce alte certificari ar fi recomandabil sa ai astfel incat sa bati mai cu tupeu la usa oricarui retailer:). Mai putin de interes partea cu ingrasamintele pentru mine avand in vedere ca suntem in curs de certificare ECO. But you never know, plus ca sunt si ingrasaminte pentru acest gen de productii.

Revin cu vesti, voi stati pe frecventa pentru ca marti, 25 februarie ne auzim din noi pe radio. Fiti pe faza ca se la cu un giveaway…
Can’t wait!

& don’t forget..be the bear in our blackberry plantation! 😉

www.facebook.com/murescel
www.instagram.com/murescel_
www.murescel.ro

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău