Jurnal Saptamanal Visage Cloud 2-8 iulie

Jurnalul Administratorului de SRL
Sectia “Recunoastere faciala si computer vision”
Episodul 1
Suntem in ziua 14 de Guerrilla Hub. Lucrurile sunt uneori neclare, dar se intampla multe lucruri, e multa treaba de facut. Proiecte noi de la clienti noi, proiecte finalizate cu clienti existenti. Si asta e important, nu? Sa fie multa treaba, sa fie business. Mereu m-am gandit ca in etimologia cuvantului “business” este o transformare in substantiv a lui “busy” – in sensul de “a te tine tu pe tine ocupat”.
La Guerrilla Hub sunt un grup divers. Diversitate de domenii, de modele de business, de personalitati, de experienta profesionala si de viata. Imi place mult acest eclecticism si il consider foarte benefic pentru noi toti – ne ajuta sa iesim din bula, atat ca si business, cat si ca si oameni – profesional, social, cultural, intelectual.
De fiecare data cand ne-am intalnit in grup complet, vineri la petrecere desigur, ne-am si distrat (cel mult una-doua beri cuminti, eventual fara alcool, ca deh, suntem oameni seriosi), dar am vorbit si despre treaba. Despre tehnologie, despre ce functioneaza in piata, despre ce se cere, despre ce ar putea fi o idee buna. Despre clienti si despre proiecte pentru care am putea colabora.
Cumva m-am simtit vinovat ca echipa VisageCloud nu a putut fii prezenta la toate activitatile. Dar asa e la inceput. Nebunie mare. Parteneri, furnizori, colaboratori, tehnologie, probleme, idei noi. Si clienti. Cat mai multi clienti, nu? Si stim ca nu o sa putem sa le facem pe toate. Dar speram sa le atingem acele obiective care o sa faca diferenta. Acele *milestone-uri* care ne vor duce peste *critical mass* si la *tipping point* in ceea ce priveste “hockey-stick-ul” “revenue-stream-ului nostru”. Da, da, si buzzword-urile sunt importante.
Ah da, si saptamana asta am finalizat un proiect cu un client mare din domeniul bancar. Asta chiar e de scris la jurnal. Vor urma mai multe detalii si despre asta.
O sa inchei aceasta prima intrare din jurnalul administratorului de SRL. Trebuie sa mai raspund unor clienti din Liban care vor niste detalii tehnice despre frame rate-ul face recognition-ului in functie de rezolutie. Si da, apoi o sa inceapa weekendul!
VisageCloud
Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău