JURNAL SAPTAMANAL SWIP 16-22 IULIE

O noua saptamana in Guerrilla Camp! A fost o saptamana plina si cu multe treburi pe cap.

Ce am facut mai exact? As it follows..

 

Pai in primul rand am continuat activitatile aferente negocierii segmentului de persoane juridice. Am colectat feedback din partea companiilor pentru care am negociat si am discutat cu furnizorul castigator despre acestea.

 

Desi nu pare mare lucru, este destul de dificil sa coordonezi toate entitatile si ai toate partile multumite. Mai ales, cand vrem sa fim de ajutor si sa ne oferim toata sustinerea clientilor nostri.

 

O sa va tinem la curent cu rezultatele mult asteptate pe acest subiect si speram ca negocierea pentru persoane juridice sa se poata realiza cu recurenta lunara.

 

In al doilea rand, ne-am revizuit planul de afaceri, incat sa ne setam niste obiective mai clare pentru care sa tragem din rasputeri. Este destul de complicat sa previzionezi niste rezultate cat mai aproape de adevar, mai ales atunci cand un numar semnificativ de variabile trebuie luate in considerare.

 

Mai mult, ca si echipa, am gandit cateva directii strategice catre care sa mergem, rezultand o serie de dezvoltari ale platformei pe care trebuie sa le facem. Rares o sa aiba de lucru suficient pentru perioada urmatoare 🙂

 

Ca sa nu uit, avem 130 de noi consumatori casnici pentru care vom organiza o noua negociere spre finalul lunii. Ne asteptam sa mai crestem un pic numarul si ne pregatim sa obtinem preturi bune atat la electricitate, cat si la gaze, pentru intregul grup. Daca inca nu ati apucat sa va inscrieti si considerati ca puteti folosi o reducere la facturile de electricitate si gaze, nu ezitati sa va inscrieti pe www.swip.ro. Daca ati facut-o deja, spuneti-le si prietenilor vostri. Cu cat suntem mai multi, cu atat putem negocia preturi mai bune!

 

Cam atat pentru moment. Va asteptam sa ne urmariti in continuare jurnalele si pagina noastra de facebook 

 

Facturi mai mici. Impreuna!

 

Echipa Swip

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău