jurnal saptamanal Re-cycled #4 “Testeaza ceea ce faci”

“Testeaza ceea ce faci” – este invatatura din aceasta saptamana!

Am inceput sa fac primele teste cu material reciclat! Ghici ce? Rezultatul este pozitiv. 😀

Dupa o saptamana in care am inceput deja sa lucram la site www.re-cycled.eu, am inceput sa intram si pe partea de social media cu contul de facebook Re-cycled – unde de asemenea ne puteti urmari.

Daca va intrebati care este stadiul proiectului pot spune ca este gata in proportie de 35% total, dar cel mai important este ca deja avem prototipul si putem face primele teste.

De ce am ajuns la ideea ca este important sa faci teste? Pentru ca nu poti vinde ceva care nu a fost testat indeajuns de mult.

Dupa saptamana petrecuta in CAMP, la final de saptamana am plecat la Iasi, locul in care s-au nascut toate aceste idei si unde va fi de fapt productia. Am realizat si un scurt video (cand lucrezi de obicei mai uiti sa si filmezi ceea ce faci):

La birou, in Iasi, am fost asteptat de prietenii care ma sustin in ceea ce fac, astfel ca m-au ajutat cum au putut la realizarea testelor facand munca mult mai usoara.

Rezultatul a fost unul satisfacator, dar cu siguranta mai avem nevoie de cateva imbunatatiri pentru a reusi sa facem totul la calitatea dorita.

Matrita a fost realizata dintr-o rasina speciala, iar pentru a nu risipi foarte mult, am folosit bucati de plastic (rebut) pentru a umple golurile mari.

 

Cam asta a fost inca o saptamana ce a trecut mai repede decat ma asteptam.

Nu uitati de vot, e simplu ca un Like. Pentru cei care vor sa ajute cu un share, sugeram in descriere folosirea textului  #SustineUnMoldovean  ” 

Puteti citi de asemenea si jurnalele pe saptamanile #1, #2, #3

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău