Jurnal 9-15 iulie “Sa ne organizam un pic”

La finalul celei de-a doua săptămâni aș zice că suntem bune pe liste. În aplicații, în drive, pe calculator și pe mail, umplem listă după listă de task-uri și întrebări numai numai să nu rămână ceva descoperit.

Vezi tu, partea cea mai bună este că poți face orice când începi un business from scratch. Dar și partea proasta tot asta e.

Să ne organizăm zic. Știm unde vrem să ajungem? Păi știm. Dar mai avem de rafinat, de tăiat, de ajustat, pentru că nicio schiță pe un colț de foaie nu se pupă cu varianta “pe curat”.

Noi suntem trei și am pornit in același timp povestea cu maternitatea, dar experiențele au fost diferite. Mom O’clock a pornit din nevoile noastre, multe legate din dorința de a ne ancora…într-un grup și într-o viață cât de cât socială. Să zicem că suntem noi reprezentative pentru atâtea mame câte sunt în București e mult. Așa că am pus de-un chestionar. Vrem să aflăm de ce se lovesc și alți părinți, acum cât încă avem spațiu de manevră.

În rest, numai de bine. Suntem îngropate (cu nasul) în legislație și primim tips&tricks direct de la specialiști (și cât vă mulțumim pentru asta). Cu 20 de cafele mai târziu vă anunț că suntem cu doi pași mai aproape de Mom O’clock.

Nu uitați că ne puteți susține cu voturile voastre aici.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău