Jurnal Saptamanal Fashion Mobile Store #24: 10 – 16 decembrie

Bifat încă 2 evenimente târguri de Crăciun! DXC Technology, respectiv BRD Societe Generale, 12-13 decembrie

În cinstea succesului și entuziasmului de la primul eveniment la care am participat săptămâna trecută (AICI postarea, Unicredit Bank), am mers la încă două târguri de Crăciun!

12 decembrie – DXC Technology / Pipera

13 decembrie – BRD Group Societe Generale/ Piața Victoriei

Așadar, două zile la rând de întâlnire cu voi, publicul nostru. Alte două zile pline de energie bună, de colegi antreprenori pozitivi, de atmosferă în spiritul Crăciunului.

Din nou, mulțumiri organizatorilor, și mulțumiri speciale pentru prietenii și foștii noștri colegi (Tiberiu Telegescu / DXC Technology, respectiv Daniel Stoica / BRD) care ne-au facilitat participarea la aceste evenimente în cadrul companiilor în care ei își aduc zilnic plus-valoare.

 

Impresiile noastre de la evenimente:

1. Deși târgurile au fost organizate doar pentru câte o zi, colegii-angajații celor două companii s-au lăsat cuceriți de spiritul Crăciunului și au vizitat în număr foarte mare standurile noastre.

2. Vânzările produselor noastre ne-au depășit toate așteptările! Mulțumim tuturor celor care și-au făcut un cadou de Crăciun, lor sau prietenelor lor, după caz. Ne bucurăm mult că ați intrat în familia EMA T. Concept și vă așteptăm să ne vizitați și rulota, odată ce va fi lansată.

3. Achizițiile s-au efectuat în principal cu cardul. Perfect, minunat, simplu și la îndemână. Pentru că avem și POS!

4. Întrucât stocul pentru anumite produse a fost epuizat, am avut cereri de remake pentru bluza-signature. Revenim cu info pentru fiecare persoana în parte, în mesaje private.

 

În subsolul postării regăsiți câteva fotografii și de la aceste două evenimente!

Neam întors la Focșani cu mașina (aproape) goală, ce feedback mai bun de atât ne-am putea dori?!

Se pare deci că suntem pe drumul cel bun! Ne rămâne astfel un singur lucru de făcut: să punem toată inspirația noastră pe masă, la lucru, pentru a vă putea surprinde și mai mult în primavara care vine!

(va urma…)

 

(Între timp, vă invităm să ne urmăriți pas cu pas și să ne sustineți prin like, AICI. Desigur, vă mulțumim deja pentru că ne ajutați să creștem comunitatea iubitoare de stil, prin share către grupurile voastre preferate. 😊

Vă așteptăm mereu pe site și pe conturile noastre de Social Media, unde postăm continuu ce ne inspiră, ce mai facem, ce idei mai avem și cu ce ne umplem timpul zi de zi:

www.ematconcept.ro

EMA T. Concept: Facebook sau Instagram

Anca Maria Turcanu: Facebook sau Instagram

Vlad Turcanu: Facebook sau Instagram)

 
Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău