Jurnal Saptamanal Fashion Mobile Store #23: 03 – 09 decembrie

Iatăne la primul eveniment! Târgul de Crăciun, 3-4 Decembrie, Unicredit Bank

Cu (câteva) emoții la bord, am pornit către București 😊

Zilele de dinainte, când mai toată lumea era într/o mini vacanță, noi pregăteam de zor participarea la primul eveniment public!

Produse finalizate – checked. Logo hangtags – checked. Limited edition numbered – checked. Roll-up – checked. Casă de marcat, POS – checked. Mașina încărcată pentru transport – checked.

Cele două zile au fost mai mult decât frumoase. Întâi de toate, toți expozanții erau o mână de oameni curajoși, care au luat antreprenoriatul în serios. De la dulciuri homemade – cărți pentru copii – bijuterii handmade – decorațiuni de sezon – până la articole vestimentare, toți au adus la stand produsele lor în care au pus minte, suflet și speranțe.

Apoi, atmosfera de Crăciun a fost îmbogățită de muzica specifică de pe fundal, aromele de ciocolată și scorțisoară, dar mai ales de zâmbetele celor din Unicredit, care au vizitat târgul.

Mulțumirile merg desigur și către organizatorii acestui eveniment din cadrul Unicredit Bank, care an de an își bucură colegii prin aducerea unui strop de magie de Crăciun, chiar la birou!

 

Impresiile noastre de la târg :

1. Conceptul nostru este deja cunoscut în rândul corporatiștilor! Am fost foarte impresionați de câtă lumea știe de proiectul Fashion Mobile Store, ne urmăresc constant evoluția pe site și ascultând emisiunile Guerrilla Camp.

2. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare apariția rulotei faimoase pe străzile București-ului, yeeey!

3. Vânzările au mers grozav! Am avut parte așadar de un prim feedback minunat! Vă mulțumim tuturor încă o dată pe această cale!

4. Mulțumiri speciale pentru colega noastră care a achiziționat bluza-signature a evenimentului în prima zi de târg, pe care a purtat-o a doua zi la birou! A crescut inima în noi de bucurie, se înțelege 😊 excepțional boost de energie ne-a transmis.

În subsolul postării puteți vedea câteva fotografii de la eveniment 😊

 

A doua activitate principală din această săptămână a fost intrarea live cu Sorin Badea. În emisiunea de pe 5 decembrie, am povestit de ce am ales numele EMA T. Concept pentru brandul nostru, plus impresii “la cald” de după Târgul de Crăciun de la UCT. Puteți revedea vlogul cu pricina AICI.

 

Cam atât de la noi pentru săptămâna aceasta, fugim să pregătim participările la evenimentele de săptămâna viitoare!

(va urma…)

 

(Între timp, vă invităm să ne urmăriți pas cu pas și să ne sustineți prin like, AICI. Desigur, vă mulțumim deja pentru că ne ajutați să creștem comunitatea iubitoare de stil, prin share către grupurile voastre preferate. 😊

Vă așteptăm mereu pe site și pe conturile noastre de Social Media, unde postăm continuu ce ne inspiră, ce mai facem, ce idei mai avem și cu ce ne umplem timpul zi de zi:

www.ematconcept.ro

EMA T. Concept: Facebook sau Instagram

Anca Maria Turcanu: Facebook sau Instagram

Vlad Turcanu: Facebook sau Instagram)

 

      
Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău