Jurnal Saptamanal Fashion Mobile Store #11: 10-16 septembrie

Liber la creativitate.

Săptămâna #11 pentru noi (Fashion Mobile Store) a fost una relativ curată, să-i spunem. În sensul că nu am avut foarte multe taskuri de bifat. Suntem la capitolul în care creativitatea e în floare 😊 adică:

1. Lucrăm la schemele potențiale de colaborare cu designeri locali.

2. Lucrăm în continuare la branding.

3. Lucrăm în continuare la colecții.

4. Lucrăm la poll-urile pe care le vom deschide vouă, publicului (anunțate live pe 6 septembrie și reiterate în jurnalul #10).

5. Am început să pregătim un playlist cu muzica ce se va auzi în rulotă. Dacă nu vă mai amintiți melodia pe care am propus-o noi pentru prima-prima intervenție live, ca fiind reprezentativă pentru proiectul nostru, o găsiți aici. Cam așa se va auzi și în rulotă. Corecție, în Concept Store!

 

Ah, și am mai făcut puțină curățenie:

– în mintea noastră, referitor la modul în care va funcționa rulota, dpdv logistic

– pe server, în fișierele noastre de lucru 😊

 

Ah, și ne-am pregătit un pic pentru emisiunea live cu Sorin Badea, din data de 21 septembrie. În jurnalul săptămânii aferente, #11, vom repovesti mai pe larg, în scris, despre ce vom fi povestit deja la radio. 😊

 

Până atunci, haideți să ne bucurăm de aceste zile de toamnă întârziată. Vouă vă dorim cât mai multă relaxare, iar nouă ne dorim cât mai multă inspirație și creativitate!

(va urma…)

 

(Între timp, vă invităm să ne urmăriți pas cu pas și să ne sustineți prin like, AICI. Desigur, vă mulțumim deja pentru că ne ajutați să creștem comunitatea iubitoare de stil, prin share către grupurile voastre preferate. 😊

Desigur, vă așteptăm mereu și pe conturile noastre personale de Social Media, unde postăm continuu ce ne inspiră, ce mai facem, ce idei mai avem și cu ce ne umplem timpul zi de zi:

Anca Maria Turcanu: Facebook sau Instagram

Vlad Turcanu: Facebook sau Instagram)

 Quote of the week:

‘Creativity is a wild mind and a disciplined eye.’ (Dorothy Parker)

 

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău