Jurnal punctpei.com saptamana 3

JURNAL DE GUERILLA

Săptămâna 16-22 iulie 2018

 

http://punctpei.com/

http://punctpei.com/plangere-contraventionala/

 

Work hard, play hard

 

Săptămâna asta am postat pe LinkedIn Pollul de validare a ideii și asuntem siguri că suntem pe drumul cel bun. Cu ocazia Pollului am aflat că dintre respondenți 46,2% s-au ales cu o amendă în trafic în acest an.

 

De asemenea oamenii ne-au lăsat feedback constructiv și ne-au spus în ce situații exact au avut nevoie de un contract și de ce tip de contracte.

 

Formularul de feedback este și pe site-ul nostru http://punctpei.com/vrem-feedback/

 

Am început să primim din ce în ce mai multe solicitări de contracte pe punctpei.com prin intermediului formularului de contact și asta nu poate decât să ne bucure. Încercăm să răspundem tuturor. De fapt, multe din contractele solicitate sunt în lucru la acest moment, soon to be uploaded.

 

Plângerea îmbunătățită la care am lucrat săptămâna trecută este acum pe site ready to be tried on. Am adăugat mai multe cazuri și am lucrat la forma finală a documentului generat.

 

Marți am filmat cu Sorina Badea de la Radio Guerilla clipul de prezentare a Proiectului nostru. What a show… duble multe și râs pe cinste. Rezultatul este fain și poate fi găsit pe http://www.guerrillacamp.ro/vloguri/interviu-guerrilla-camp-cu-razvan-pistolea-punct-pe-i/.

 

 

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău