Jurnal de antreprenor #S3- CasseRoll.us

În această săptămână am descoperit complexitatea antreprenoriatului. Cum?

Simplu: ascultând, observând, analizând, căutând.

A fost o săptămână intensă, plină de progres și dificultate, săptămână în care am început să îmi pun întrebări la care când credeam că am găsit răspunsul, surpriză, a apărut altă întrebare. Sau alt răspuns.

În ordine cronologică, agenda acestei săptămâni (în perioade similare îmi doresc ca zilele să aibă 72 ore și săptămâna să fie de 14 zile, am nevoie de timp, informații și somn):

  1. workshop dinamic cu Sorel Radu; vizită Marcel Ionescu, câștigător Guerrilla Camp 1;
  2. mini-întâlnire cu Alinda Bănică- o întâlnire relevantă, empatică… am o temă de gândire;
  3. filmare primul vlog CasseRoll.us;
  4. contactat oameni de la care să obțin informații importante și nu numai pentru a oferi viitorilor clienți un produs premium (Bioresurse și Știința Polimerilor (BSP), o posibilă colaboratoare, un contabil);
  5. cercetare- cifre, cifre și iar cifre, măcar de aș reuși să le pun împreună să obțin rezultatul dorit;
  6. autoobservare, autoanaliză, conștientizare- cine sunt eu? cât de onestă pot fi cu mine însămi? de unde vin, unde sunt și încotro merg?

Este interesant pentru mine să am acces la un volum atât de mare de informații și să privesc în ansamblu imaginea. Însă este dificil să pun informațiile împreună pentru a obține un tot unitar. Cuvântul cheie al jurnalului de astăzi este complexitate, pentru că sunt atât de multe lucruri la care este nevoie să fiu atentă: de la design produs la costuri fixe, variabile, relațiile cu oamenii, management al timpului și resurselor și lista nu se termină curând așa că mă gândesc serios să pornesc în căutarea unui partener de afaceri, este mai eficient să împart to do list-ul.

Nu a spus nimeni că va fi ușor; dar cu siguranță va merita.

Aștept cu drag întrebări (la care îmi doresc să ofer răspunsurile potrivite) și recomandări pentru CasseRoll.us în Guerrilla HUB pe 18 Noiembrie.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău