Mom O’clock. 15-21 octombrie “Zboară puiule, zboară!”

În perioada sarcinii îți imaginezi cum o să fie copilul. Vrei să aibă buzele tale, nasul și cârlionții lui, să fie luptător, să nu se lase descurajat, să fie drept, să creadă în visurile lui, să știe să spună “nu”, să fie tot ce nu poți tu să fii, să facă alegerile cele mai bune pentru el, să aibă curajul pe care tu nu îl ai, să nu te asculte orbește, să ia propriile lui decizii și să își asume consecințele pentru ele, să nu se țină de fusta ta toată viața, dar să știe că orice s-ar întâmpla tu vei fi acolo la bine și la rău până în ultima clipă.

Cam asta facem noi împreună cu IAA în perioada aceasta. Mi-a rămas în minte sfatul lui Andrei Lăscut care ne-a recomandat să ne detașăm un pic de brand, să nu ne confundăm cu el, să îl lăsăm să respire și altceva decât aerul nostru. Personal, cred că asta e calea prin care un copil poate deveni un adult sigur pe el, sănătos emoțional și social. În același timp, aceasta este și partea cea mai grea de pus în aplicare de către părinți. Știm cu toții teoria, dar e dificil să ne dăm un pas în spate. Prin urmare, ne-am pus pe șters tot ce am scris înainte și am luat-o de la capăt. Lucrurile bune au rămas, iar ce nu a meritat păstrat s-a dat de la sine deoparte. Iar împreună cu Afrodita gustăm chiar un pic mai mult din amintirea proiectelor de altă dată vorbind despre segmentare, poziționare, strategie de marketing, source of business. Le aveam și noi în minte, “in the back of our head”, însă nu ne-am luat timp să le analizăm în detaliu. Acum le-am luat pe îndelete și am văzut și perspectiva unor ochi noi și obiectivi.

Discuțiile cu ei nu se opresc strict la proiectele noastre. Avem momente în care mai împărtășim din temerile, îndoielile noastre și este tare bine când înveți și din experiența lor. Și ai zice că fiecare antreprenor este făcut din același aluat, fiindcă toți trecem atât prin gânduri frumoase, cât și prin cele mai puțin plăcute de nenumărate ori. Toți ne mai pierdem în negura care stă să te descurajeze, însă toți vedem și lumina de la capătul tunelului, care ne dă curaj să ne aruncăm în gol și să riscăm tot. Iar Sorel ne ține cu “eye on the ball”, astfel încât să nu ne rupem picioarele prea tare la aterizare.

Diferența în cazul acestui nou copil,  Mom O’clock, este că avem abilitatea să nu lăsăm lucrurile în voia sorții. Dacă ne dorim cârlionți, va avea cârlionți, dacă vrem să fie mucalit, mucalit va fi, dacă vrem să fie aibă curaj, păi atunci putem să îi oferim gârlă:). Până la urmă, ca și în viața reală, cel mai important este să fie sănătos.  

Pe scurt, lucrăm cu drag la acest membru al familiei, pe care abia așteptăm să vi-l prezentăm. Sperăm să vă încânte la fel de mult ca pe noi!

Vă mulțumim că ne citiți și nu uitați că ne puteți acorda votul vostru de încredere aici.

Like us on Facebook

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău