JSLeague

Noi suntem JSLeague si am pornit acest proiect din comunitatea de JavaScript din Bucuresti. JavaScript este cel mai popular limbaj de programare de pe planeta si el exista oriunde, de la website-uri la aplicatii mobile, servere, dispozitive iot. Problema este ca acest limbaj evolueaza foarte repede, nu putem sa tinem pasul, el nu este predat in scoli, in facultati curricula este invechita iar programatorii in final ajung sa fie autodidacti.

Ce facem noi este EDUCATIE. Ne concentram toate eforturile in a ridica nivelul educatiei tehnice, de la copii, la programe educationale pentru elevi si studenti in Universitati si in final pentru young professionals. Suntem singura entitate care organizeaza workshopuri de programare JS non-profit pentru comunitate, care investeste in educatia tehnica pe mai multe planuri si care are curricula pentru tot techstack-ul de JS si programare web.

 

 

Incercam sa aducem educatia tehnica in Romania la zi. Avem si o echipa exceptionala de experti in programare si training.

Credem în a da înapoi comunității si in educatie de aceea toate eforturile noastre sunt investite în workshopuri de programare pentru tineri profesioniști, studenți și copii.

Anual organizam un hackathon JSHacks iar in acest an tema este EduTech. Ce se imtampla este ca noi, dezvoltatorii impreuna cu reprezentanti ale Universitatilor si cu ONG-uri in domeniul educatiei incercam sa gasim solutii la problemele reale cu care se confrunta sistemul educational din Romania. Credem ca e nevoie sa investim din ce in ce mai mult in educatia viitoare si de aceea toate proiectele dezvoltate sunt open source, ceea ce inseamna ca orice persoana poate contribui la ele si exista un mare potential ca ele sa devina startupuri.

In final cred ca e de datoria fiecaruia dintre noi sa investeasca in educatie si in viitor.

Echipa JSLeague in ordinea numerelor de pe tricou: Diana Miron, Andrei Antal, Bogdan Luca, Sabin Marcu, Alexandru Albu, Mihail Serafim, Nicoleta Stan, Eduard Budacu si Claudia Ifrim.

 

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău