JSLeague #9

S-a intamplat acum doua saptamani. S-a intamplat sa tot fugim, sa fim pe drumuri, sa avem traininguri si sa ne pregatim de workshopuri.

Sa avem sedinte, sa ne vedem cu clienti, sa mai facem o vizita la OSIM.

Enumeratiile de mai sus vin si cu o serie de invataturi despre cum sa fii punctual, cum sa negociezi, cum sa te asiguri ca totul decurge conform planului.

Inregistrarea marcii la OSIM a fost o munca pentru mine, un research destul de greu de facut. Nu pot spune ca ma gasit usor pasii ce trebuie urmati, sau platile. Dupa mai multe cautari pe site-uri diferite, opinii diferite, cele mai bun raspuns a fost primit direct de la angajatele OSIM. Asa ca am revenit la ele cu dovada de plata pentru sa deslusi misterul de ce JSLeague nu apare pe siteul oficial OSIM.

Ce se intampla cu JSLeague? Suntem bine, avem totul la zi, dar daca nu ma prezentam cu dovada de plata la OSIM (totusi primitand OK-ul ca este ok sa fie atasata si pe email), inregistrarea si primii pasi s-ar fi dus pe apa sambetei.

Suntem bine! Sutem printre finalistii Guerrilla Camp. Suntem pe site. Asteptam si ne pregatim in continuare pentru urmatorii pasi pe care ii facem prin intermediul JSLeague.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău