JSLeague #8

Bine v-am gasit, intr-o alta etapa!

O alta etapa la Guerrilla Hub si o alta etapa a businessului JSLeague.

Din aceasta saptamana am dat startul unui minunat JS Advent Calendar. De pe 1 pana pe 25, venim cu fun and interesting facts despre JavaScript.

Asa cum stiti sau ati auzit, JS este un limbaj de programare greu de inteles. De ce sa nu facem o campanie pe social media in care sa eliberam stresul programatorilor cu un zambet sau o curiozitate? Pare ca ne iese,  pare ca si noi descoperim secretele limbajului JavaScript.

Am invatat ca trebuie sa ramane in comunitate. Am invatat ca trebuie sa ne unim comunitatile de JS, sa ne sustinem si sa invatam din evenimentele si cunostiintele fiecaruia. Ajutam la cresterea comunitatii deoarece din ea ne-am si format.

Am mai stat la povesti cu echipa JSLeague. Povesti despre business, despre profesionalism si despre invataturile pe care le-am despins din experientele anterioare. Nu cred ca am spus asta pana acum, dar invat de la trainerii JS mai mult decat as fi crezut. Invat mereu termeni, programare, strategii, opinii, cunostiinte generale, filme, memes si mult mai multe. Cu ce ajuta? Businessul creste repede si mult. Ideile, strategiile si initiativa vin cu nerabdare din partea membrilor.

O sa pastrez secretele inca putin si va vom arata cum am crescut si cum am invatat! Suntem pusi pe surprize!

Pana atunci, #BiniliInvinge si nu uitati de JSQuiz – You Don’t Know JS (Christmas Special).

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău