JSLeague #7

Cum e o sedinta cu echipa JSLeague? Radem, planuim, visam, inventam. Cum a fost sedinta de aseara cu echipa JSLeague? Ei bine, toate verbele enumarte mai sus s-au simtit si mai accentuat. A fost o sedinta de final de an si de planuit un 2020 mult mai altfel.

Ne-am enumerat rolurile in echipa, am dezbatut cat de importanta este comunicarea in echipa si cum sa o facem in asa fel incat sa fie eficienta si ordonata. Ne-am propus ca la fiecare 2 saptamani, marti, de la 8 la 8 jumatate, sa facem un scurt follow-up despre ceea ce s-a mai intamplat.

De ce? Fix pentru motivul cerut de Guerrilla Camp: “Scrieti ce ati invatat in aceasta saptamana incat sa va cresteti businessul” . Invatam! Pentru a creste un business, echipa trebuie sa fie coagulata, sa stim ce s-a intamplat si cum putem ajuta.

Ce am invatat din traininguri si workshopuri? Acestea sunt in mare activitatile care ne definesc. Ceea ce facem sa oferim comunitatii workshopuri de JavaScript si companiilor traininguri pentru nevoile lor, au fost si vor fi o provocare. De la materiale, program, participanti, promovare, mereu intervine ceva care te pune in dificultate. Nu asta inseamna sa-ti cresti businessul totusi? Sa treci de provocari si sa gasesti solutii? Cred ca ne descurcam destul de bine la acest nivel.

2020 suna minunat pentru JSLeague. Va pot spune doar atat: Bootcamp and Kids. Si aici vorbim chiar de doua proiecte!

Pana atunci, va las o fotografie cu workshopul trecut si nu uitati de JSQuiz – You Don’t Know JS ( Christmas Special ) de pe 9 decembrie. Woop Woop

PS: Multumim Radio Guerrilla! Participantii au auzit de noi la Radio si au venit cu drag si asteptari pe care am reusit sa le atingem la workshop. #BiniliInvinge

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău