JSLeague #6

JSLeague #6

Echipa JSLeague este formata din 7 membrii, dintre care doar o persoana este non-tehnica. Aceea sunt eu, Nicoleta, “Operations Specialist”, dar sa lucrezi intr-un start-up inseamna “You can become a specialist in many things”.

Ei bine, uite-ma. Am avut primul workshop de comunitate de care am fost responsabila, React Hooks & Context Workshop. Cum Diana, responsabila de existenta JSLeague, a ajuns  mai tarziu, emotii si stari m-au trecut. Oare o sa iasa? Oare am uitat ceva? Oare, oare oare…

Sunt responsabila, trebuie sa iasa! Si-a iesit. Trainerii (Sabin si Alex) au fost minunati si ne-am ajutat reciproc cum am putut mai bine. E un lucru pe care l-am invatat inca de la primul job. Echipa conteaza foarte mult! Echipa JSLeague m-a convins ca o echipa se poate transforma si intr-o “gasca de prieteni”.

Vine si intrebarea ce ai invatat? Raspuns: Exercitiu!

Prin exercitiu o sa scap de problemele de public speaking, prin exercitiu o sa stiu ordinea lucrurilor, detaliile si prin exercitiu o sa-mi vina increderea si o sa stapanesc organizarea si gesticularea workshopurilor de comunitate.

Exercitiu! Ceea ce ma face mai pregatita pentru ceea ce urmeaza! Nu uitati de JSQuiz – You Don’t Know JS (Christmas Special). Pe saptamana viitoare!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău