JSLeague #3

JSLeague #3

O alta saptamana. O a3-a saptamana. Parca ieri am fost in studio la Radio Guerrilla, dar cand esti mereu in priza, timpul se joaca cu tine. Poate ar trebui sa invatam cum sa ne jucam si noi cu el. Ei, bine, poate saptamana viitoare mai vorbim de timp.

Dupa un hackathon de un weekend intreg cu program de dimineata pana seara, JSLeague s-a odihnit putin si a revenit cu bateriile incarcate, abilitati dobandite de a face origami si cu multe idei noi.. PREGATIM SURPRIZE! (nu sunt origami cu JSLeague, but who knows)

Dar acum? Asta invatam si reinvatam. Cum sa ne organizam timpul, cum sa ne ordonam gandurile si ideile, cum sa aratam ca putem face orice ne propune, oricand de nebuna ar fi idea! Invatam sa incercam, sa facem, sa fim curiosi! Poate sunt termeni largi, dar am invatat de la participantii JSHacks, ca asa cum Educatia a fost o tema larga, bucatica cu bucatica se pot descoperi si rezolva minusurile acesteia.

Multumim JSHacks devs!

Cum a mai fost saptamana 3? Da, ne-am odihnit, dar am vrut sa vedem ce fac si sponsorii, partenerii si participantii JSHacks. Ca intr-o relatie de prietenie, le-am multumit pentru ajutor si prezenta, le-am aratat fotografii de la eveniment, le-am cerut feedback, am ras, am daruit si asa a devenit o relatie mai prietenoasa si sincera din toate partile. Impartim nostalgia cu care ne-am uitat si noi la fotografii cu un click aici.

Credem cu tarie ca ce este pentru noi, se va intampla! Muncim, radem, intalnim diferite entitati, persoane, “ligi”, cunoastem, invatam, primim si daruim.

PS: Pentru a vedea ce surprize pregatim, follow us here 🎉

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău