JSLeague #2

O alta saptamana in Guerrilla Camp, o alta saptamana in care JSLeague a crescut considerabil.

O saptamana in care noi, membrii JSLeague, am pus la punct si am desfasurat un Hackathon, dar nu unul oarecare. JSHacks s-a numit in aceasta editie EduTech, deoarece am abordat tema “Educatie”. Participantii care au fost in mare parte studenti si programatori la inceput de drum, foarte creativi si pasionati, au venit cu idei si solutii pentru a imbunatati acest sistem prin aplicatiile pe care le-au creat.

De ce educatia? Asa cum #biniliinvinge , vrem sa aratam ca si #educatiainvinge . Tocmai de aceea, proiectele sunt open-source, ca oricine sa contribuie la a face o lume mai buna, mai educata, mai darnica si mai umana.

Ce am invatat? Foarte multe. Sa faci un Hackathon intr-o luna este o provocare. Sa le oferim participantilor aceasta experienta gratuit, avem nevoie de sponsori. Norocul nostru ca prietenii de la Modex si Wild Code School cred in aceasta initiativa, in noi si in proiectele participantilor.

Am invatat ca trebuie sa asculti nevoie tuturor si sa le oferi tot sprijinul si, mai ales, sa crezi in ei! Am invatat ca trebuie sa ii motivam, sa nu cream un clasament, ci sa premiem cele mai bune echipe intr-un mod echitabil, sa nu fie o echipa “cea mai buna”, ci mai multe.  Am invatat ca trebuie sa creezi un mediu prietenos, relaxant,

dar si dinamic pentru participanti. Am invatat ca echipa JSLeague se organizeaza si din priviri si fiecare-si ia un rol foarte bine stabilit. Am invatat sa ne ascultam si sa ne ajutam cu drag.

Am invatat ca JSLeague trebuie sa fie unit, trebuie sa fie o familie. O Liga ce doreste sa investeasca IN EDUCATIE, IN JAVASCRIPT, IN COMUNITATE, IN POTENTIALUL SI VISURILE OAMENILOR. #EducatiaSiBiniliinving

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău