JSLeague #18

Luna 2 de wfh.

Suntem bine si suntem prezenti in mediul online cu toate evenimentele noastre. Situatia ne-a presat sa ne mutam aici si ne place. Mai ramanem in casa, in siguranta si in ritmul de a invata JavaScript si de a forma si o comunitate de JSKids.

Primul workshop de comunitate desfasurat online, Intro to Node.js a fost o provocare pe care am acceptat-o de nevoie, dar si cu incantare. S-a dovedit a fi un succes siiiii 🥁🥁🥁 JSLeague – Intro to ReactJS Online Workshop este cel de-al doilea eveniment de comunitate ce se va intampla pe 25 aprilie, iar partenerii nostri de la Creative-Tim si Bookster ne sunt alaturi si la acest workshop cu un Material Kit Pro si o super carte!

Vestea si mai mare este ca am lansat JSKids! 🤟

Un program online de programare web pentru copii, bazat pe tehnici interactive de invatare HTML, CSS si JavaScript. Cursurile sunt destinate copiilor intre 7-14 ani. Diana Miron, CEO JSLeague si Claudia Ifrim, trainer JSLeague au fost cele care i-au introdus pe cei mici in lumea colorata si interactiva a webului.

Inscrierile pentru cea de a doua grupa din luna mai au inceput si aici poti sa vezi lumea web pe care am pregatit-o pentru cei mici.

Si mai spunem doar atat: JSLeague Online Talk. 👨‍💻

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău