JSLeague #17

Asa cum suntem pusi la curent cu situatia actuala, nu avem decat sa stam in siguranta, sa ne adaptam situatiei, iar la final #biniliinvinge.

Introducand jurnalul personal JSLeague in jurnalele Guerrilla Hub, incepem intr-o nota negativa, privind dificultatile si cum businessurile sunt afectate, inclusiv noi. Businessul JSLeague e impactat de situatia actuala.

Dar fiecare problema are solutii, iar un brainstorming cu echipa poate aduce o noua idee de business, incorporat in misiunea pe care o urmarim. Ne-am tot gandit la proiecte online, iar acesta este momentul in care situatia ne obliga sa aplicam ideile noastre. Asa ca solutiile gasite la evenimentele viitoare au venit de la sine, si raspunsul comunitatii a fost unul pozitiv si receptiv.

Workshopul de Intro to Node.js s-a mutat in mediul online. O sa fie o incercare pentru noi si sunt multe necunoscute. Dupa workshop si din feedback ne vom da seama ce trebuie sa facem mai departe.  Va tinem la curent despre cum va decurge workshopul de pe 28 martie, pe Zoom. 🤟

Suntem pregatiti sa stam in casa si suntem pregatiti sa ajutam comunitatea JS sa nu cada prada plictiselii. Pregatim pentru perioada urmatoare, talks about JS topics, open-classes si materiale pentru comunitate intr-un nou concept de newsletter.

Tocmai din acest motiv, suntem gata sa te invatam frameworkul pe care ti-ai tot dorit sa il inveti. Am creat acest poll pe grupul nostru de JSLeague si pe celelalte grupuri din comunitatea JS pentru a ne face o idee ce nevoia si dorinta comunitatii.

Sa incheiem intr-o nota pozitiva si va prezentam prietenii si partenerii nostri 👉our Official Digital Partner, Creative Tim si Educational Partner, Bookster. 💛

Pana atunci, #staysafe

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău