JSLeague #16

Saptamana 16, mai exact, ultima saptamana de iarna.

Asa cum v-am marturisit intr-un articol anterior, una dintre activitatile mele preferate de dupa evenimete, este analizarea feedbackului de la participanti.

Am reusit sa strangem toate informatiile de la participanti, la workshopurile de comunitate si la traingurile enterprise. Punctele la care am insistat au fost “ ce avem de imbunatatit “ si “ce framework este de interes? “. Asa cu urmatorul workshop, este cel mai dorit de participantii nostri.

And it’s on! Promovarea a inceput de astazi! JSLeague – Intro to Node.js Workshop urmeaza sa se desfasoare pe data de 28 martie, la WildCodeSchool. 💛

Tot astazi, am creat un grup in care sa forrmam un mica comunitate in care sa promovam evenimentele JS din comunitate, articole, sa ajutam programatorii JS etc. Este putin mai greu decat ne-am fi asteptat. Trecem prin pocesul de a invita urmaritorii JSLeague in acest grup si de a-l promova.

Pana dam de cap acestei probleme de a-i invita si de a nu mai disparea lista cu ei, va lasam grupul aici ca sa urmariti activitatea noastra. 🤟

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău