JSLeague #15

Bine v-am regasit in aceasta saptamana cu numarul 15, Guerrillas!

Sper ca saptamana trecuta s-a terminat cu zambete si planuri triumfatoare, deoarece noi am trait acest lucru si se simte minunat!

V-am tot povestit in JSLeague #14 despre workshopul nostru JSLeague – Testing Angular Apps with Cypress and Jest siproblemele pe care le-am intampinat (promovarea, reach-ul, vanzarea biletelor). 

A fost primul workshop de acest gen organizat in Romania si am insistat in comunitatea JS pentru a-l promova. A fost tensiune, a fost munca, a fost “ce mai putem face?”, dar la final, va pot spun ca a iesit minunat.

Participantii au invatat si au aplicat ceea ce inseamna cu adevarat “Testing with Cypress” si nu numai. Trainerii nostri, Andrei Antal si Sabin Marcu au fost foarte implicati, iar networkingul din pauza de masa sau de dupa eveniment a fost, si el, despre imbunatatirea cunostintelor. Uitati aici cateva fotografii de la workshop.

Intre timp, am pus la punct un research despre companii, ONGuri, Asociatii si alte entitati cu care sa facem cunostinta si sa colaboram. Suntem gata sa ne imprietenim si sa facem cunoscut hashtagul nostru preferat #jsworlddomination ! 💛

Dar pana saptamana viitoare, nu uitati sa ne urmariti aici.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău