JSLeague #14

Cum e mai bine?

Dupa o campanie publicitara platita pentru primul workshop Intro to Docker, rezultatele s-au vazut imediat. Numarul urmaritorilor de pe retelele sociale a crescut, workshopul a fost aproape sold out si asta intr-un timp foarte scurt, iar noua ne-a crescut vizibilitatea pe piata.

Am decis insa pentru urmatorul workshop JSLeague – Testing Angular Apps with Cypress and Jest (ce va avea loc pe 22 februarie, sambata, la WildCodeSchool) sa continuam promovarea fara o campanie platita. Recunosc, ideea de a construi in acelasi timp si campania “Meet The Mentors”, nu a fost o idee foarte buna. Consider ca ar fi trebui sa ne axam doar pe promovarea evenimentului, iar acest lucru a adus idei extra de promovare pentru a ne atinge targetul.

Newsletter pentru participantii la workshopurile anterioare de Angular, promovare in grupurile studentesti si ale partenerilor, promovarea in cadrul altor evenimente anterioare/viitoare. Lucram la organizare si promovare pentru a schimba cursul lucrurilor si pentru a ne atinge scopul. Gasim solutii problemelor si ne vedem in aceasta sambata la workshop!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău