JSLeague #13

Urmeaza sa se intample! Si o sa facem sa fie din ce in ce mai frumos!

Cum JSLeague #12 a inceput cu formule asemanatoare celor de sus, dar la timpul trecut, acum suntem in saptamana in care ne pregatim pentru a iesi un workshop si mai bun!

13 este cu noroc. Este cu ninsoare, feedback, idei, calluri.

Am lansat JSLeague – Testing Angular Apps with Cypress and Jest Workshop pe platformele de socializare, dar fara o campanie publicitara platita. Asa ca ne ocupam noi cu alte strategii. Un newsletter despre eveniment, adresat participantilor care au fost la evenimentele noastre trecute de Angular, cod de discount pentru studenti si altele in pregatire.

Callul cu echipa JSLeague a fost strict despre feedbackul workshopului de “Intro to Docker”. Asta inseamna echipa. Ce sa imbunatatim, cum sa transmitem mai clar informatiile, care este numarul de participanti potrivit pentru traineri si locatie si ce sa aplicam pentru urmatoarele evenimente.

Pana pe 22 februarie, cand workshopul de Testing Angular Apps urmeaza sa se intample la WildCodeSchool, planificam, in acest timp, si proiectele noastre ce implica facultati, gradinite, saptamana altfel.

Ne auzim saptamana viitoare. Suntem gata de provocari, research si idei noi! Stay tuned!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău