JSLeague #10

A trecut atat de repede!

V-am tot povestit despre evenimentul nostru JSQuiz – You Don’t Know JS (Christmas Special). A fost un altfel de eveniment pentru noi. A fost ceva nou.

A fost presiune, a fost munca de echipa, lucruri deja pregatite, o sala nearanjata si concurenti prea entuziasmati ce au venit mai devreme. 30 de persoane s-au aratat entuziasmate de acest eveniment.

Am pregatit un quiz cu 7 categorii si 6 intrebari fiecare. Am reusit sa punctam istoria JS, oameni faimosi, framworkurile limbajului, probleme si solutii in a coda in JavaScript si cate o intrebare surpriza dupa fiecare categorie. Dar surpriza a venit din partea lor pentru ca s-au descurcat de minune!

Intrebarea supriza a fost despre fiecare membru JSLeague, iar concurentii au ghicit varsta lui Bogdan, serialul preferat al lui Andrei, culoarea preferata a Dianei, cartea preferata a Claudiei, obiceiurile lui Alex inainte de a incepe un training si de cate ori m-am uitat m-am uitat eu (Nicole) la The Vampire Diares. Ati ghicit: 0.

Evenimentul a fost un adevarat succes! Oameni implicati, rasete, nedumeriri,explicatii, networking, pizza si cateva pahare de wintery cocktails la final de eveniment! Ca sa ne crezi, aici dovada! Avem poze minunate!

Acum e o parte si mai putin buna din care am invatat! Eu m-am ocupat de partea administrativa si nu numai. A fost la “Registration”, avand lista deja pregatita cu participantii. Ei bine, cand o persoana cumpara mai multe bilete, iar ele sunt in echipe diferite, pot exista nedumeriri si din partea noastra. Cine nu a ajuns? Din partea cui este el?

Lectie, totul se rezolva cu un email si cu intrebarile corect adresate, iar echipa castigatoare si maiestrii JS au castigat seria de carti “ You Don’t Know JS “

Pregatiti-va si pentru editia numarul 2 JSQUIZ!

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău