JSLeague #1

JSLeague are 38 saptamani. Atat au si Diana Miron si Andrei Antal, 2 dintre membrii comunitatii JS, vinovati de aparitia acestui start-up, au crescut un JSLeague alaturi de Bogdan Luca, Alex Albu, Sabin Marcu si Mihail Serafim ce s-a dezvoltat si maturizat enorm, cu pasi repezi.

Ce au invatat din asta? Faptul ca o afacere nu se creste atat de usor, ca aceasta lume este haotica, iar noi trebuie sa invatam JSLeague sa fie ordonat, receptiv, intelegator, actualizat la informatiile necesare, muncitor si uman.Sunt calitatile pe care noi le-am invatat la JSLeague.


Eu sunt Nicoleta Stan. Eu am 12 saptamani la JSLeague. Ce am invatat? Faptul ca nu stiam prea multe, dar poti incerca orice, poti invata orice. Am invatat ca imi trebuie curaj pentru a lua decizii, pentru a fi altfel. Am invatat sa cred in JSLeague si in ceea ce fac, sa vorbesc cu sufletul si sa trimit asta mai departe.Am invatat ca trebuie sa nu te lasi si sa ne imbunatatim zi de zi know-how ul, iar prin noi, sa imbunatatim JSLeague. 
Am cunoscut educatia si din alt punct de vedere. Din cel in care putem aduce rezolvari, nevoia de a investi din ce in ce mai mult in educatia viitoare si de a gasi mereu o varianta la intrebarea “cum pot imbunatati acest lucru?”.


Cel mai important, JSLeague a invatat ca trebuie sa ofere comunitatii ceea ce a ajutat la cresterea lui. O liga, o comunitate, o lume mai buna. #biniliinvingi.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău