Industria evenimentelor in timpul starii de urgenta si ce urmeaza

Am avut cu totii un inceput de primavara a acestui an total neasteptat care ne-a bulversat, in principiu pentru ca ne-a scos din normal sau ceea ce credem noi ca este normal.

Primul impact pe care l-am resimtit cu totii a fost o stare de soc gen “Si acum ce facem?”. Acest sentiment a fost resimtit indiferent ca suntem viitori miri, furnizori de servicii, producatori sau 23h Events portal de evenimente.

 

Analiza completa a lunilor Decembrie 2019 – Mai 2020 o regasesti pe site-ul nostru 23h.ro

Ridicarea starii de urgenta

Acesta este punctul culminant in care oamenii incep usor, usor sa revina la normalitate, noua normalitate. Putin speriati, pasim afara cu teama mai mult pentru ca n-am mai facut asta de 2 luni si pare oarecum ciudat acum. Oare am voie? Gata cu declaratiile? Asa arata soarele? Da pare trivial dar in suflet asa am simtit.

Acesta este momentul in care incep sa revina comenzile (in afara de cele de masti). Pentru inceput cu produse pentru aniversari urmate indeaproape cu produse pentru botezuri iar setul de tavita mot este fruntas.

Ganduri de final

Consideram ca evenimentele vor reveni din toamna si asta pentru ca suntem un popor care petrece cu mare bucurie, nuntile sunt foarte importante pentru noi o spun si statisticile, suntem a 2-a tara din Europa ca numar de casatorii / cap de locuitor.

Se preconizeaza un 2021 foarte aglomerat si asta pentru ca vom avea cele aproximativ 140.000 de nunti care sunt in mod normal pe an plus cele din anul acesta care s-au reprogramat.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău