Geodome Family – dom la dom trage – #5 DomeplanAR

geodome-family

Un “geodome family” era lucrul cel mai putin asteptat din toata povestea asta cu Guerrilla Camp. Dar, uite ca lucrurile se intampla toate cu un scop, vorba ceea a inteleptului.

Ajungand Luni, pe 25 Noiembrie, pentru a doua oara live in studioul Radio Guerrilla, alaturi de Alexandru de la Pulp Snacks (gasiti aici podcastul), am descoperit ca avem un “business verisor”. Cei de la Delta Domes si-au propus sa fac turism in Delta cu ghici ce? Da… GEODOMURI!

La intrebarea adresata de catre Sorin, “Cu ce business din camp ai colabora si de ce?” raspunsul a fost la mintea cocosului, “DAAAH”. Ne-am imaginat inclusiv cum ar decurge discutiile dupa show. Zis si facut, i-am scris Oanei apoi pe Whatsapp si nu mare mi-a fost mirarea cand mi-a spus “pai sa stii ca te-am studiat deja”. Apoi, colac peste pupaza, am aflat ca si ei tot din Constanta sunt – asta clar inseamna un rendez-vous!

Ne-am dat punct de intalnire prin centrul vechi al orasului si am ajuns sa povestim din toate cate ceva. De la “cum am pornit”, de ce “geodomuri” si tot procesul care ne-a adus unde suntem. Am intrat, evident, si in chestii mai “bussinessy” si am discutat despre dezvoltarea afacerilor – locatii, ce implica glampingul, investitii necesare, achizitii si toate cate cele.

Ajungand la punctul la care discutam achizitia domurilor pentru business-ul lor, a intrat in discutie, evident, costul. L-am adus si pe Theo in discutie, printr-un call, ca sa ne poata sfatui el in ceea ce inseamna procesul de productie si materiale. Concluzia a fost ca se pot taia costurile daca scheletul este construit dintr-un pvc si nu din metal.

Profitand de rezistenta structurala naturala a geodome-ului si avand in vedere ca scopul structurii nu este unul industrial, ce implica procese complexe, pvc-ul poate inlocui cu usurinta metalul. Asadar, am ramas pe ideea ca e posibil un shift catre schelet de pvc si o posibila colaborare pe viitor.

Adaugă un comentariu
Numele tau *
Email *
Mesajul tău